söndag 17 april 2011

Vårpromenad vid Hammarskog...





Nu när man då äntligen va med bil igen, tyckte jag att vi skulle byta de vanliga promenadstråken mot något nytt. Så vi packade in oss i bilen, jag, min man & vavvorna.
Färden styrde oss på smala, kurviga (läs vidriga) vägar ut till Hammarskog. Kan väl utan att överdriva säga, att inte va det en direkt njutbar upplevelse med mötande trafik på de där vägarna. Men, men, vi kom fram utan att krocka eller parkera i något dike iaf.

Solen & utsikten gjorde oss inte besvikna över vårat resmål. Jisses vilket underbart väder det har varit idag. Dock blev det inte så väldans lång promenad. Vi började knalla iväg längsmed sjön, men efter bara några hundra meter stod det klart för oss att vi inte skulle kunna ta oss längre på den stigen. Marken var fortfarande allt för blöt, och stigen övergick mer och mer till att bli ett underlag som närmast kunde liknas med sumpmark. Så vi hade inget annat val än att vända tillbaka mot herrgården. Men det har trots allt varit en riktigt härlig dag. Strålande sol, 16+ i skuggan & lycklig matte, husse & hundar.
Bättre kan en dag knappast bli :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar